ATC/Univé-clubkampioenschappen dubbel 2023: dit zijn de kampioenen

Wat was het weer een mooi toernooi – en dat zeker niet alleen vanwege het prachtige zomerse weer in september. De sfeer was fantastisch, de organisatie perfect (veel dank Anke-Rina en Simone!) en de partijen soms adembenemend. Voor de eregalerij met de winnaars, klik op de titel boven dit bericht.

ATC-Clubkampioenschap Enkel: dit zijn de kampioenen

Dit zijn de kampioenen en de runners-up van het ATC-clubkampioenschap Enkel 2023: dames: Marije (goud) en Simone (zilver); heren: Sander (zilver) en Koen (goud); gemengde poule: Linda (goud; niet op de foto) en Niels (zilver). Gefeliciteerd allemaal! Voor de uitslagen, klik op de titel boven dit bericht.

GSTC-toernooi: 10 tot 16 juli

GSTC, de Groninger Studenten Tennis Club, organiseert van van 10-16 juli een open toernooi voor beginners en (ver) gevorderden, dubbels, enkels & mix, op niveau 3 t/m 9. Met op de maandag, vrijdag en zaterdag allerlei extra’s aan evenementen. Meedoen? Klik op de link boven dit bericht. 

Het Bitterballentoernooi 2023 komt eraan!

Van woensdag 5 juli t/m zaterdag 8 juli 2022 organiseert de jeugdcommissie van ATC opnieuw het Bitterballentoernooi,hét enkel clubkampioenschap voor de jeugd van ATC. Voor meer informatie, klik op de titel boven dit bericht.

Meity Vink overleden

We zijn verdrietig om het overlijden van ons zeer gewaardeerde lid Meity Vink. Voor een foto van Meity en mooie woorden van haar echtgenoot Theo, klik op de titel van dit bericht.

Weer een kampioensteam!

En weer hebben we een kampioensteam. Welk team dat was? Klik gauw op de titel van dit bericht voor het antwoord en voor de foto!