Sint & pieten op bezoek

Zoals jullie weten, komt Sinterklaas elk jaar weer langs in Nederland om zijn verjaardag te vieren. Ook dit jaar komt hij graag bij jullie langs, en óók of bij jullie vriendjes en vriendinnetjes. Natuurlijk komen zijn (roetveeg)pieten ook weer mee. Een unieke kans om het sinterklaasfeest op een heel bijzondere manier te vieren. En dan is het ook nog eens goed voor de ATC!
Wij komen graag bij jullie of bij jullie vriendjes/vriendinnetjes thuis op 1,2,3,4 of 5 december.
Vraag je ouders wel tijdig bij ons op te geven dat jullie willen dat we langskomen, zodat wij de tijd hebben ons op het bezoek voor te bereiden. De kosten zijn €. 30,- voor ongeveer 15 minuten.

We zijn ook weer heel druk bezig om in het grote Sinterklaasboek allerlei verhalen, anekdotes, hobby’s enz. van kinderen op te schrijven en we vragen jullie hulp om mee te helpen het boek te vullen; dus als je iets leuks weet van je broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje, laat dat ons dan weten.
Als je papa of mama jullie aanmeldt, dan willen we graag weten; jullie naam, leeftijd, jongen/meisje, en natuurlijk de leuke verhalen etc.
Ook dit jaar kunnen jullie ouders jullie weer aanmelden bij de ATC-regelpiet via het volgende mailadres: atcregelpiet@gmail.com

Wij hebben er enorm veel zin in om Sinterklaas zijn verjaardag tot een geweldig feest te maken, dus vraag je ouders om snel contact met ons op te nemen. Dan kunnen wij nog wat organisatorische zaken regelen.

Groeten van de ATC-regelpiet