Bitterballentoernooi 2024: van woensdag 3 juli t/m zaterdag 6 juli 2024

Bitterballentoernooi 2024, het clubkampioenschap enkel voor de jeugd van ATC

In de periode van woensdag 3 juli t/m zaterdag 6 juli 2024 organiseert de jeugdcommissie van ATC opnieuw het Bitterballentoernooi. Hét enkel clubkampioenschap voor de jeugd van ATC. Een leuke en mooie uitdaging om tegen de jeugdleden in jouw categorie te kunnen spelen!

Alle jeugdleden van ATC kunnen meedoen mee met het Bitterballentoernooi, dus jij ook! Ben je net begonnen met tennis? Geen probleem, daar houden we rekening mee met de indeling! Er wordt in verschillende categorieën gespeeld. We vragen Stan om een advies te geven over de indeling. Uitleg over de verschillende categorieën vind je op de tweede pagina.

Voor alle deelnemers zijn er wederom bitterballen! En natuurlijk is er voor de winnaar in elke categorie een prijs. Word jij de nieuwe Bitterballenkampioen 2024 in jouw categorie?

Wat is echt SUPERBELANGRIJK?

De wedstrijden zijn dit jaar op woensdag 3, donderdag 4 en vrijdag 5 juli vanaf 17.00 uur en zaterdag 6 juli vanaf 10.00 uur. Op zaterdagmiddag worden de finalewedstrijden gespeeld. De zaterdag moet je dus vrijhouden!

Hoe werkt het?

Je schrijft je in door een mail te sturen waarin je zegt dat je meedoet! Je kunt eventueel ook een verzoek indienen voor als je op een bepaalde dag of tijdstip verhinderd bent, maar de zaterdag moet je er bij zijn 😊 Als je niet meedoet, willen we toch graag een reply mail van je ontvangen, zodat we weten dat je de mail ontvangen hebt. Graag ontvangen we zo snel mogelijk maar uiterlijk zondag 23 juni 2024 een bericht naar jeugdcommissieatc@gmail.com

PS vergeet niet je agenda te blokken!

Hulpouders gevraagd!

De organisatie van dit toernooi kost veel tijd. Vooral wanneer de wedstrijden worden gespeeld kunnen we extra handen gebruiken, bijvoorbeeld achter de bar, bij het bakken van de bitterballen, bij het tellen, het aanmoedigen van de kinderen en het maken van foto’s. Dus de hulp van ouders is welkom!  Aanmelden graag via een bericht naar jeugdcommissieatc@gmail.com; geef svp aan op welke dag en tijdstip je kunt helpen.

Hoe verder?

Uiterlijk zondag 30 juni 2024 krijg je een mailtje met een link naar je eerste wedstrijd en het hele speelschema. Dit komt ook op www.toernooi.nl te staan, dus je hele familie kan zien wanneer je moet spelen. Voor alle toeschouwers zijn er bitterballen (en vegetarische hapjes). Net als voor jou natuurlijk!

We hopen weer op een grote opkomst, gezellig! Alvast veel plezier gewenst!

De jeugdcommissie van ATC,

Manna, Ruben en Gertrude,

Speeldagen

Start eerste wedstrijd

Woensdag 3 juli 2024

Donderdag 4 juli 2024

Vrijdag 5 juli 2024

Zaterdag 6 juli 2024

Categorieën:

Miniveld: (rood) Je speelt op een klein veld met een zachtere (rode) bal.  Als je dit nog nodig hebt, telt een van de oudere jeugdleden, of een van de ouders mee bij de wedstrijd.

Midiveld: (oranje) Je speelt op ¾ veld met een zachtere (oranje) bal. We gaan er van uit dat je zelf telt. Lukt dit nog niet helemaal, dan helpen we natuurlijk!

Grootveld: (groen) Je speelt op groot veld, met groene ballen. Je telt zelfstandig.

Grootveld: (geel) Je speelt op groot veld met wedstrijdballen. Je telt zelfstandig.

Extra informatie:

• We proberen alle wedstrijden te spelen van woensdag t/m zaterdag, met eventuele uitloop in geval van slecht weer naar de zondag.
  • De wedstrijden vinden op de banen van Aduard plaats. Kijk goed hoe laat jouw wedstrijden zijn!
  • Deelname aan dit toernooi is gratis.
  • Hou zelf je mailbox en je speelschema goed in de gaten, het is mogelijk dat er tussendoor toch nog geschoven moet worden met de wedstrijden!
  • Wij delen jou in. Dit doen we in overleg met Stan. Denk je dat de indeling toch niet goed is, laat dit dan vooraf weten! Mail of bel!
  • Zorg dat je een kwartier voor aanvang van je wedstrijd aanwezig bent.
  • Ben je verhinderd op een bepaalde dag of tijdstip, laat dit dan uiterlijk 23 juni 2024 weten.

Svp zo min mogelijk verhinderingen doorgeven anders wordt plannen lastig.