Tennislessen

• De tennislessen bij ATC worden verzorgd door de tennisschool van Stan Naaktgeboren.
  • Voor meer informatie over deze lessen, onder meer over de geldende tarieven, klik hier.
  • De tennisschool zorgt ervoor dat de aanmelding voor de lessen, de indeling en de financiële afwikkeling goed worden geregeld.
  • Er wordt les gegeven in twee periodes: zomer (periode april – september) en winter (periode oktober – maart)
  • Aanmelden voor de tennislessen in Aduard kan alleen bij Stan Naaktgeboren. Wie bij zijn tennisschool lessen volgt in Aduard, moet altijd ook lid zijn van ATC (voor uitzonderingen op deze regel, zie hieronder).
  • Om je aan te melden voor lessen, klik hier. Mocht het via deze link niet lukken, stuur dan een mail naar info@stannaaktgeboren.nl of bel Stan op dit nummer: 06-25159332.
  • Bij erg slecht weer worden de lessen afgelast; klik hier voor meldingen via Twitter. Er wordt ook gebruik gemaakt van een WhatsApp lijst. De gemiste lessen kunnen later nog worden ingehaald.
  • U kunt geen training volgen als u geen lid bent van ATC. Hierop zijn drie uitzonderingen:
  • Voor de introductielessen hoeft u geen lid van ATC te zijnDe introductielessen zijn vooral bedoeld om u kennis te laten maken met tennis. Maar ook als u al eerder heeft getennist, kunt u via de introductielessen kennis maken met de club en de trainer(s).Vijf lessen - zonder de verplichting om lid te worden dus - voor gereduceerd tarief. Bevalt het niet, dan houdt u na die vijf lessen gewoon op. Bevalt het wel, dan wordt u lid en kunt u de lessencyclus volmaken.
  • Voor het volgen van lessen in de winter hoeft u geen lid van ATC te zijn. Let op: wie in de winter niet alleen lessen volgt maar ook aan ATC-activiteiten deelneemt zoals de handschoenencompetitie of met een ATC-team meedoet aan de KNLTB-competitie, moet wel lid zijn van ATC, en moet dus ook contributie betalen.
  • Soms is het mogelijk om bij ATC lessen te volgen als u lid bent van een andere vereniging waar de tennisschool les geeft, bijvoorbeeld omdat u alleen maar op een bepaalde dag kunt meedoen.