Sinterklaas toch op bezoek

ATC Sinterklaas 2

Beste mensen,

Het is toch weer mogelijk gelukkig: Sinterklaas kan ook dit jaar bij jullie op bezoek komen. Dit jaar kan dat helaas niet bij jullie thuis. Maar de Sint kan jullie wel vereren met een bezoek via de computer dus. Vergezeld van twee roetveegpieten komt de Sint dan via Zoom (of eventueel Teams) bij jullie thuis. Een filmpje waarin de Sint zelf uitlegt hoe dat gaat, vind je hier: www.aduardertennisclub.nl/sint.mp4

Als jullie dat leuk vinden, maken we graag een afspraak voor een datum en een tijdstip waarop de Sint via het beeldscherm met de kinderen komt praten (ze kunnen ook een liedje zingen natuurlijk).

Maar desgewenst kan de Sint ook een video opnemen zodat jullie die zelf af kunnen spelen op een moment dat jullie het beste past.

Voor beide mogelijkheden willen we bij opgave graag de namen en leeftijden van de kinderen weten. Ook krijgen we graag wat informatie over de kinderen (bijv. hobbies of leuke verhalen). 

Aanmelden kan bij Regelpiet via dit mailadres: atcregelpiet@gmail.com

Wij hebben er enorm veel zin in om Sinterklaas zijn verjaardag ook dit jaar tot een geweldig feest te maken. Geef je dus snel op dan kunnen wij nog wat organisatorische zaken regelen.

Dit zijn de tarieven:

·       € 20,- voor een interactief Zoom-bezoek van ± 10 minuten

·       € 15,- voor een tevoren opgenomen video van ± 5 minuten

Groeten van Regelpiet!


© Carel Jansen 2019