Wat doet ATC voor jeugdspelers?

• Als de coronasituatie het toelaat: jeugdtoss op de woensdagmiddag 15:00-16:00 en op de vrijdagmiddag van 16:00-17:00
  • Lessen van de tennisschool (alle leeftijdsgroepen). Voor informatie en tarieven: klik hier.
  • Hemelvaart-dauwtennis met gezamenlijk ontbijt in het clubhuis (Hemelvaartsdag).
  • Ouder-kind toernooi (met nieuwjaar of anders verderop in het jaar).
  • Bitterballentoernooi (zomer, voor de zomervakantie): clubkampioenschappen waarbij je onbeperkt bitterballen en/of kaashapjes kunt eten.
  • Op eigen gelegenheid tennissen voor jeugdspelers vanaf 13 jaar; wel een baan reserveren (om te reserveren, klik hier; voor de handleiding, klik hier). Jongere jeugdspelers (t/m 12 jaar) mogen alleen onder toezicht (van ouders of van seniorleden) komen tennissen; ook voor hen moet dan een baan gereserveerd zijn.
  • Regionale clubcompetitie en toernooien
  • Organisatie van de activiteiten door de jeugdcommissie, dat wil zeggen door leden-vrijwilligers. Van de ouders wordt verwacht dat zij desgevraagd meehelpen. Zowel voor de activiteiten bij ATC als daarbuiten (vervoer naar en begeleiding bij competitiewedstrijden en toernooien in de regio) is hulp van de ouders noodzakelijk.