Klusomschrijvingen

Hieronder vind je een uitleg van alle klusjes. Wil je meer weten, neem dan contact op met het bestuur.

Technische/jeugdcommissie

De leden van deze commissie organiseren de competities, clubkampioenschappen en de jeugdactiviteiten. Ze zijn op de hoogte van alle regels van de KNLTB, overleggen met andere clubs en met de trainer. Ze regelen vervoer van jeugdleden en zorgen voor extra hulp bij activiteiten als dat nodig is.

Speciale taken

Enkele leden hebben een speciale taak, zoals contactpersoon zijn voor 50+-ers, kascommissie, afvalcontainers, Grote Clubactie, organisatie van een zomer/winteractiviteit, ed.

Sponsoren/PR

Deze leden zijn verantwoordelijk voor het contact met de sponsoren en proberen nieuwe sponsoren voor de club te vinden.

Kantinecommissie

De kantinecommissie regelt de aankoop van alles wat in de kantine wordt verkocht. Bij speciale activiteiten verzorgen de leden van deze commissie speciale hapjes en drankjes. Ook organiseren ze de bezetting van de bar tijdens activiteiten.

Onderhoud/banencommissie

Onze banen hebben onderhoud nodig en ook in en rondom het clubhuis is van alles te doen. Op speciale doe-dagen (23 februari en 8 maart) wordt groot onderhoud gepleegd, tussendoor zijn soms kleinere klusjes noodzakelijk.

Schoonmaak- annex bardienst tijdens de toss

Op de tossavonden op de woensdagen wordt ook bardienst gedraaid en schoongemaakt. De leden die daarvoor aan de beurt zijn (voor het schema, zie hier) kunnen dan zelf meetossen, maar moeten tussendoor ook koffie/thee zetten, helpen schoonmaken en later op de avond iets anders inschenken. Als je aan de beurt bent, moet je op tijd (+/- 19.30 uur) aanwezig zijn en, afhankelijk van de tossers, tot ongeveer 22:00 à 22:30 blijven. Op tossavonden is er geen geld aanwezig, consumpties worden op barkaartjes geschreven (de penningmeester zorgt ervoor dat de barkaartjes regelmatig verrekend worden).