Klusjes

• Als seniorlid van ATC draag je niet alleen de lusten, maar ook de 'lasten' van het lidmaatschap. Hoewel 'lasten'... met elkaar een toernooi organiseren, zorgen dat de baan er netjes bijligt, een stukje voor de website schrijven of lekkere broodjes klaarmaken is ook heel leuk en gezellig! En alleen als iedereen iets doet, kunnen we de club goed laten draaien.
  • Wat is er allemaal te doen? Natuurlijk heeft ATC een bestuur met een voorzitter, een penningmeester en een secretaris. Daarnaast is er een kantinecommissie, die ervoor zorgt dat de kantine bevoorraad wordt en dat het assortiment aantrekkelijk is. De onderhoudscommissie is verantwoordelijk voor het onderhoud van de banen en het clubhuis. De technische- en jeugdcommissie organiseert de competitie, de clubkampioenschappen en de jeugdactiviteiten.
  • Behalve de leden die op de toss-avonden bardienst hebben en schoonmaken (voor informatie over deze gezamenlijke taak, zie hierzijn er nog een paar leden die een 'speciale' taak hebben, bijvoorbeeld contactpersoon voor 50+tennisactiviteiten of voor de sponsoren en adverteerders, kascontrole, het wekelijks buitenzetten van de afvalbakken of het organiseren van een activiteit.
  • Heb je vragen over een bepaalde commissie of een bepaald klusje, neem dan contact op met de betreffende contactpersoon of met het secretariaat.
  • Ten slotte: er wordt op je gerekend! Kun je een keer niet, ruil jouw beurt dan met iemand anders en laat niet je clubgenoten voor jouw klusje opdraaien.
  • Wat de klusjes inhouden kun je hier lezen.
  • Heb je nog vragen of opmerkingen, laat dat dan even weten aan het bestuur.