Klusomschrijvingen

Hieronder vind je een uitleg van alle klusjes. Wil je meer weten, neem dan contact op met het bestuur of de commissie waarin je geïnteresseerd bent.

Competitieleiders en jeugdcommissie

• De leden van deze commissie organiseren de competities, clubkampioenschappen en de jeugdactiviteiten. Ze zijn op de hoogte van alle regels van de KNLTB, overleggen met andere clubs en met de trainer. Ze regelen vervoer van jeugdleden en zorgen voor extra hulp bij activiteiten als dat nodig is.

Speciale taken

• Enkele leden hebben een speciale taak, zoals contactpersoon zijn voor 50+-ers, kascommissie, afvalcontainers, Grote Clubactie, organisatie van een zomer/winteractiviteit, ed.