Handschoenencompetitie 2018-2019

Bericht van Heleen Triemstra

Hallo tennisliefhebbers van ATC en TC Oldehove,

De eerste nachtvorst hebben we gehad, de temperatuur is overdag nog aangenaam maar daalt in de avonden en nachten al naar winterse temperaturen. Kortom, de handschoenen en mutsen mogen zo langzamerhand weer tevoorschijn gehaald worden en is het tijd voor een nieuwe editie van de Handschoenencompetitie! 

Ook dit jaar is de start na de Sinterklaasactiviteiten en wel op vrijdagavond 7 december 2018.

Tot en met 29 maart 2019 kan er 17 vrijdagavonden in een gezellige competitieve sfeer getennist worden op onze banen van ATC mits het weer het uiteraard toelaat.

De deelnemers van de afgelopen jaren weten wat de Handschoenencompetitie inhoudt, voor de nieuwelingen zal ik het kort toelichten.

Heb je zin om af en toe in de wintermaanden tot eind maart 2019 in een gezellige sfeer een paar dubbelwedstrijden te tennissen op de vrijdagavonden, meld je dan bij me aan. 

De wedstrijdleiding van de avond (rouleert per avond) zal zorgdragen dat iedereen leuke wedstrijden in verschillende samenstellingen (doorgaans 4x een half uur per avond) kan spelen.

Aanmelding:
Laat uiterlijk 25 november a.s. weten of je het leuk vindt om in de komende maanden een aantal keren op de vrijdagavonden te tennissen (dubbel); vermeld tevens je mobiele telefoonnummer en op welke vrijdagavonden je niet kunt spelen

Voor de goede orde: je speelt niet elke vrijdagavond en uiteraard kan indien gewenst tijdens de competitie in overleg met iemand anders geruild worden in geval van verhindering of ziekte! 

Tevens kun je aangeven of je af en toe wilt spelen of regelmatig wilt spelen. Het aantal keren dat je kunt spelen is afhankelijk van het totaal aantal aanmeldingen. Per avond worden 12 personen ingedeeld. 
Stuur je aanmelding naar heleentriemstra@home.nl.

Vervolgens zal ik een speelschema samenstellen voor de vrijdagavonden tm 29 maart 2019.
In het eerste weekend van december a.s. communiceer ik dit schema zodat we vanaf vrijdagavond 
7 december 2018 van start kunnen gaan met de Handschoenencompetitie 2018-2019.

Ik kijk uit naar de aanmeldingen en vervolgens naar een gezellige Handschoenencompetitie! 

Sportieve groet,
Heleen Triemstra
heleentriemstra@home.nl
06-24492984

Voor vragen of meer informatie: info@aduardertennisclub.nl