Activiteiten voor de jeugd in 2017

Hoe gaat het eruit zien voor de ATC-jeugd in 2017?

Naast een aantal vaste activiteiten zoals Het Bitterballentoernooi (Clubkampioenschappen Jeugd), Hemelvaartspelletjesdag, een Open Groen Tenniskidstoernooi, organiseert de jeugdcommissie ook onderlinge wedstrijden/tossmomentenWe onderscheiden daarbij twee leeftijdsgroepen, die een overlap kennen:

• De basisschooljeugd tot en met 14 jaar

Wanneer: Geplande vrijdagmiddagen vanaf 16 uur (vaak in een serie van drie keer, met een week ertussen)

Organisatie: Gertrude Koning en Sandra Lambeck

• De oudere jeugd: Jeugd vanaf het voortgezet onderwijs (12+ Ochtenden)

Wanneer: laatste zondagochtend van de maand, van 10.30 – 13.00 uur

Organisatie: Anke-Rina Jimmink en Monique Gelinck

Meedoen is leuk en belangrijk

Omdat alleen trainen te weinig is om het tennissen echt onder de knie te krijgen en omdat het leuk is om met veel kinderen te tennissen, gaan we ervan uit dat alle jeugdleden zoveel mogelijk deelnemen aan de activiteiten. Bij alle activiteiten wordt ook de jeugd van Oldehove en regelmatig ook de jeugd van Zuidhorn (Tiol) uitgenodigd.

Wat staat in de winterperiode al op de agenda?

• WinterTennisMiddag tot en met 14 jaar op vrijdag 10 februari van 16 uur tot circa 18 uur.

De mini’s (Tenniskids rood) spelen van 16 tot maximaal 17 uur

De oranje/groene Tenniskids (driekwart en groot veld) spelen van 16 uur tot maximaal 18 uur)

Alle jeugdleden ontvangen een uitnodiging per mail.

• 12+ ochtenden op zondag 29 januari 2017, 26 februari en 26 maart van 10.30 – 13.00 uur in Aduard

Uitnodiging via de 12+ ATC appgroep en op facebook ATC.

Wil je ook in de groepsapp?

Stuur dan een mailtje met je 06 nummer naar jeugd@aduardertennisclub.nl

Tot slot: over de samenstelling van de commissie

Heleen Triemstra heeft de jeugdcommissie na vele jaren verlaten. Veel dank Heleen! Sandra Lambeck is in de plaats van Heleen gekomen. Daarnaast heeft Anke-Rina Jimmink van Oldehove nu ook zitting in de jeugdcommissie. De jeugdcommissies van Oldehove en Aduard hebben dus een zeer nauwe samenwerking!