Activiteiten voor de jeugd in 2017

Meedoen is leuk en belangrijk

Omdat alleen trainen te weinig is om het tennissen echt onder de knie te krijgen en omdat het leuk is om met veel kinderen te tennissen, gaan we ervan uit dat alle jeugdleden zoveel mogelijk deelnemen aan de activiteiten. Bij alle activiteiten wordt ook de jeugd van Oldehove en regelmatig ook de jeugd van Zuidhorn (Tiol) uitgenodigd.

Wat staat er in de komende maanden nog op de agenda?

• Rood (mini veld) – Oranje (midi-veld) Dierendagtoernooi: woensdag 4 oktober; klik hier
  • Groot Tiener dubbeltoernooi: vrijdag 10 november; klik hier
  • Ouder-Kindtoernooi-nieuwjaarstoernooi: 13 januari 2018; klik hier

En verder:

• Rood en oranje toss, voor de jeugdleden die wat vaker willen tennissen: woensdagen 8 en 22 november en 6 en 20 december, steeds van 16:00 - 17:00 uur. Er worden korte, afwisselde partijtjes gespeeld op het miniveld of het oranjeveld (driekwart), onder begeleiding van ouders/jeugd/jeugdcommissie. De telling gaat zo eenvoudig mogelijk, zodat de kinderen leren zelf te tellen en zelfstandig een kort partijtje te spelen. We sluiten iedere toss af met het spel: De koning(in) van het veld!

Inbreng ouders

Heel fijn dat diverse ouders zich aangemeld hebben als helpers/organisatoren. Het schema ziet er nu als volgt uit:

• 8 november: begeleiding door Liesbeth (moeder Goos) en Gertrude (jeugdcommissie)
  • 22 november: begeleiding door Hanneke (moeder Wiesje), Brenda (moeder Rodin) en Gertrude
  • 6 december: begeleiding door Femke (jeugd) en Gertrude
  • 20 december: begeleiding door Hanneke en Monique (jeugdcommissie)

Wil je als ouder ook helpen? Graag! Aanmelding kan bij: janjaap.sandra@ziggo.nl